Wie, wat, waar? Santos Suarez / The Originals / Wipneus en Pim

terug naar het overzicht

Donderdag – 20.00 uur – Santos Suarez (feesttent)

Wij hebben beslag weten te leggen op DJ Santos Suarez. Deze DJ met Bruse roots draait op de donderdag van de Visserijdagen in de feesttent op het havenplateau. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek naar zijn hand moet zetten.

Kom naar Bru, move that body and dance the night away!  En wat ook een mooie meevaller is: de toegang is gratis.

Vrijdag – 21.00 uur – the Originals (feesttent)

Ze hebben al op vele grote podia een feestje mogen vieren, maar op de vrijdag van de Visserijdagen staan ze in de feesttent in Bruinisse! The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Kortom, wat is jouw favoriete liedje? Reken maar dat The Originals het spelen. Dit is je kans, hier moet je bij zijn! Ga alvast maar een lijstje maken met de nummers die jij wil horen.

Zaterdag – 15.00 uur – Wipneus en Pim (podium havenplateau)

De DJ’s Wipneus en Pim staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenninsgmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie ‘beat’. Kom naar het grote podium  op de haven en laat je eens lekker gaan.

Â