Niemand weet… hoe Miss Visserij 2017 heet!

terug naar het overzicht

… en haar naam is …

Wie gaat 3 dagen lang ons dorp op een geweldige manier op de kaart zetten? Het best bewaarde geheim van Bru, zal morgen om 14.00 uur worden onthuld. Deze spontane mooie dame, die jullie vast wel kennen, heeft er ontzettend veel zin in. Eindelijk na al die maanden mag zij zich aan jullie voorstellen. Ze heeft er zo ontzettend veel zin in, ze kan eigenlijk niet meer wachten.

We zouden zelfs bijna haar naam verklappen, bijna…

De drijvende kracht!

We staan aan de vooravond van 3 dagen feest dat natuurlijk als vanouds in het teken staat van de promotie van de mosselsector. Zonder mossels geen mosselfeest en daarom willen wij via deze weg visserijvereniging ‘Algemeen Belang’ hartelijk danken voor jarenlange steun aan onze club! Overigens niet alleen de visserijvereniging, maar vele bedrijven in en om Bruinisse maken het elk jaar weer mogelijk om ons 3 onvergetelijke dagen te bezorgen. Ben jij benieuwd, wie dat zijn? Neem dan eens een kijkje op onze sponsorenpagina. Wij zijn met recht trots op deze indrukwekkende lijst van sponsoren.

We gaan er 3 geweldige dagen van maken en laten we ervoor zorgen dat een ieder weet waar je een feestje kan vieren, de beste mossels kan eten en waar Bru ligt!

Tot morgen allemaal – 14.00 uur havenplateau.