Ook dit jaar heeft onze ‘inmiddels’ huisfotografe Marinka Bosman* Miss Visserij 2018 – Charlotte Padmos – gevolgd. Drie dagen lang heeft zij Charlotte trefzeker op de gevoelige plaat vastgelegd.

De voorpret die eind februari begon, is spannend maar het allermooist is toch om te zien hoe trots de familie, de vrienden en eigenlijk het hele dorp is op Miss Visserij.
Een welbespraakte Miss, die donderdag in een prachtige koningsblauwe jurk zonder ook maar één keer op haar spiekbriefje te kijken een dijk van een speech over het havenplateau knalde. Kort en bondig prees zij onze trots ‘de mossel’ aan zoals alleen een dochter van een mosselkweker dit kan. Een wervelende start van 3 dagen lang feest in Bruinisse. Een traditie die wij voor iedereen die hiervan kan genieten, graag voortzetten!

Ook Charlotte liet de Visserijdagen dit jaar weer stralen en wij als organisatie zijn er trots op dat wij haar aan de lange reeks van Missen mogen toevoegen. Charlotte we hebben van je genoten en we hopen je dit jaar nog vaak te mogen zien (en daarna natuurlijk ook!).

Geniet met deze foto’s na van een fantastische 57e editie van de Visserijdagen en troost je… over 358 dagen is het alweer zover! ♥

*Marinka Bosman Photograpy