Achter de schermen zijn we er een tijdje mee bezig geweest en met gepaste trots kunnen wij jullie de nieuwe website presenteren! Met dank aan Vivars voor de vele hulp die wij bij het realiseren van de website hebben gekregen, kunnen wij jullie nu wekelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de organisatie van de Visserijdagen.

Naast het programma is er op de website allerlei aanvullende informatie te vinden. Zo kan je onder andere vinden waar je het makkelijkst kan parkeren, op welke plaats er een activiteit plaats vindt, wie je van het bestuur aan kunt spreken en door welke sponsoren de Visserijdagen mede mogelijk worden gemaakt.

Ook zijn we druk bezig om alle missen van de afgelopen jaren toe te voegen aan ons archief. Zo hopen we volgend jaar alle 55 missen aan ons archief te hebben toegevoegd met foto en herinneringen aan deze dag. Ben jij de afgelopen jaren Miss Visserij geweest en heb je een leuke foto en herinneringen die je toe wilt voegen aan de website? Stuur dit dan door naar info@visserijdagen-bruinisse.nl o.v.v. Archief Miss Visserij en geef hierbij aan in welk jaar jij Miss Visserij was.