Zaterdag 21 juli – DJ Menno de Boer – 538

terug naar het overzicht

Niemand minder dan Menno de Boer zal op zaterdag 21 juli om 15.00 uur op het grote podium aan de haven zijn favoriete hits draaien. Kom luisteren, dansen en genieten van de nieuwste tracks. ‘An de koaje in Bru’ – beleef je de grootste hits in 1 dampende mix!

See you on the dance floor!

 

BIOGRAFIE
Muziek en Menno zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn radioshow op Radio 538 (ma-vr 10:00 en 12:00). Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje.

De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.