2012 Dorine Stouten

terug naar het overzicht

Op 19 juli 2012 was het dan eindelijk zover! De 51e editie van de Visserijdagen in Bruinisse. Deze editie was voor mij extra bijzonder omdat ik de eer had de titel van Miss Visserij 2012 te dragen. Een titel, waar ik gedurende deze dagen en gedurende de rest van het jaar met volle teugen van heb genoten. Ik kijk dan ook terug op een aantal mooie dagen waar de zon ons elke dag weer in positieve zin heeft verrast. Zon, zee, mosselen, paling, bier, goed gezelschap en een mooie jurk. Wat kan een Miss zich nog meer wensen? Naast het prachtige weer heb ik genoten van talrijke activiteiten. Zo heb ik gejureerd tijdens de kinderplaybackshow, mosselen gegeten in ‘t Opper, rondjes gelopen over de braderie, het startsein gegeven van de mosselrace waarvan ik ook de prijzen heb uitgereikt, net als die van de palingrookwedstrijd. Uiteraard mocht ook ik ’s avonds op pad om het gezellige Bruse nachtleven in te duiken. Elke dag opnieuw heb ik gezien hoe jong en oud van vroeg tot laat heeft genoten van dit geweldige feest.

Daarnaast was het leuk om gedurende de rest van het jaar zoveel uitnodigingen te ontvangen voor verschillende activiteiten. Zo heb ik als Miss Visserij een bezoek gebracht aan het Huttendorp, het 20 jarig jubileum van het Bruinisser Visserskoor, het mosselfeest bij Restaurant de Meeuw, de Ronde van Bruinisse, voetbalvereniging Bruse Boys, de Haringparty bij Restaurant Grevelingen en het 25 jarig bestaan van Golfclub Grevelingenhout.

Kortom een ervaring om nooit te vergeten! Ik wens iedereen dan ook een fijne en zonnige 52e editie van de Visserijdagen toe.

Dorine Stouten
Miss Visserij 2012