2013 Lindi Olree

terug naar het overzicht

Miss Visserij 2013 – Een sprookje

Zoals ik ook mijn speech begonnen ben: als klein meisje droomde ik er al van. Wat zou dat leuk zijn, aankomen in een mooie jurk op een grote boot. Op donderdag 18 juli was het moment daar! De titel van Miss Visserij werd door mijn goede vriendin Dorine Stouten aan mij overgedragen, wat het moment extra speciaal maakte.

De Visserijdagen waren voor mij drie dagen waar ik ontzettend van heb genoten. Bij aankomst hebben we het getroffen met het mooie weer en daar is de verdere dagen gelukkig geen verandering in gekomen. Na het allerspannendste moment, de speech, zijn we gestart met het uitdelen van de eerste mosselen. Ondanks de late start van het mosselseizoen, hebben we tijdens de Visserijdagen volop van de mosselen kunnen genieten!

Tijdens deze drie zonnige dagen zijn er heel wat kilometers gemaakt, het openen van de kermis en een ritje in de Powerdancer met de Burgemeester, rondjes over de braderie waar we de standwerkers hebben bezocht, het eten van de mosselen in ’t Opper, jureren bij de Kinderplaybackshow waar de kinderen hun talenten konden laten zien, het startsein geven bij de 6e Bruse Mosselrace, het bekijken van de stuntshow Daring Dantes, het uitreiken van verschillende prijzen zoals die van de Palingrookwedstrijd en natuurlijk de rondvaart met het vlaggenschip, de Bru 33. De spectaculaire vuurwerkshow heeft helaas een einde gemaakt aan de voor mij mooiste Visserijdagen allertijden.

Gelukkig zijn er daarna nog een tal van activiteiten geweest waar ik aanwezig heb mogen zijn als Miss Visserij 2013. Zo was er onder andere het afscheid van dirigent Jaap Knulst, het Huttendorp en de zonnige en gezellige Ronde van Bruinisse.

Visserijdagen 2013 waren voor mij 3 dagen om nooit te vergeten! Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar bijdrage tijdens de Visserijdagen! Of je nu organisator bent of bezoeker, zonder jullie waren deze dagen geen succes geworden!  Voor de komende Visserijdagen wil ik de nieuwe Miss en alle bezoekers ontzettend veel plezier wensen. Geniet er van want het is zo weer voorbij…

Lindi Olree
Miss Visserij 2013