2014 Tineke de Waal

terug naar het overzicht

Miss Visserij 2014

De dagen van de 53e editie  van de Visserijdagen  waren voor mij onvergetelijk. Zo beleef ik de Visserijdagen nooit meer. Blij verrast was ik toen mij werd gevraagd Miss Visserij 2014 te worden. Het antwoord op deze vraag wist ik al snel. Ik vond het een hele eer dat ik gevraagd werd. Zelf kom ik uit een oud mosselgeslacht.

Het zijn drie erg leuke dagen geweest! De ontvangst was allerhartelijkst. Ontzettend gespannen was ik toen ik op het Havenplateau stond en mij aan u voorstelde. Zeker het houden van een kleine toespraak vond ik heel spannend. Toen deze toespraak erop zat waren de spanningen over en konden 3 mooie dagen beginnen!

Echter, wat was het warm. Het waren de warmste dagen van het jaar. Enkele programmapunten moesten daardoor vervallen. Maar er bleef genoeg over: de rondgang door het dorp met de heren Ketting en burgemeester Rabelink, opening van de kermis met een rondje in de Rups met de burgemeester, bezoek aan de braderie, jureren bij de mini playbackshow, een mosselavond in het bejaardencentrum In ’t Opper en de aftrap bij de voetbal Bruse Boys – NAC Breda.

Vooral ook niet te vergeten de vlootshow op zaterdagmiddag. ’s Avonds was er voor mij ontspanning in het dorp, maar niet tot in de late uurtjes want de andere dag moest ik fris en fruitig aan de slag als Miss. De feestdagen werden op zaterdagavond afgesloten met een druk bezochte vuurwerkshow.

In de loop van 2014 en 2015 zijn er nog wat activiteiten geweest waarbij ik werd uitgenodigd. Bijv. de Bruse Wielerronde en natuurlijk de onlangs gehouden Haringparty. Nu komt er een definitief afscheid als Miss Visserij 2014 en komt er een einde aan onvergetelijke dagen.

Graag wil ik iedereen nogmaals bedanken die mij deze dagen en het verdere jaar geholpen hebben. Zonder jullie zouden deze dagen minder succesvol zijn geweest! Miss Visserij 2015 wens ik veel plezier toe. Ook veel plezier voor de bezoekers en fijne zonnige Visserijdagen voor iedereen. Geniet er met zijn allen van!

Tineke de Waal
Miss Visserij 2014